Om Kvinfo

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed. Vi er samlingsstedet for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion. Nationalt og Internationalt.

  • Vision: KVINFO’s vision er et frit og ligestillet samfund. Med frit menes et samfund, der ikke er begrænset af strukturer, normer og stereotyper om køn, som udgør en barriere for, at det enkelte individ kan realisere sit fulde potentiale. Med ligestillet menes lige muligheder og rettigheder for at deltage på lige fod i samfundet.
  • Mission: KVINFO’s mission er på et vidensbaseret grundlag at kvalificere debat og fremme ligestilling i en aktuel kontekst gennem formidling, partnerskaber og innovative projekter – nationalt og internationalt.

KVINFO blev oprettet som selvejende institution under Kulturministeriet i 1987. Den daglige ledelse varetages af direktør Henriette Laursen.

Den overordnede ledelse varetages af en bestyrelse med Camilla Hersom som bestyrelsesleder.

Se bestyrelsens øvrige medlemmer på dette link.

Arbejdsområder

KVINFO har cirka 20 ansatte, som arbejder indenfor disse områder:

Dokumenter om KVINFO

Strategi 2018-21

Årsrapport for 2019.

Årsrapport for 2018.

Årsrapport for 2017.

Organisationsdiagram.

Vedtægter.

Skriv venligst til os på kvinfo@192.168.80.3, hvis du har brug for andre dokumenter.

Job i KVINFO

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Kort om KVINFOs historie

KVINFO blev først etableret på forsøgsbasis med midler fra Undervisningsministeriet, Kultur- og Socialministeriet samt tipsmidler i 1982. Efter en positiv evaluering i 1986 blev KVINFO oprettet som selvstændig selvejende institution under Kulturministeriet i 1987.

Læs mere om KVINFOs historie via dette link.

 

Foto: Wakeup Call hos KVINFO om parallelsamfund med forfatterne Sara Omar og Morten Pape. Marts 2020.