Innovation og kulturforandring

GenderLAB

Har din virksomhed brug for at kunne rekruttere bredere? Har din organisation problemer med at fastholde medarbejdere? Vil du skabe et mere rummeligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i dit firma? GenderLAB kan bringe dig i mål med innovative værktøjer og kulturforandring.

GenderLAB er et laboratorium, der kombinerer Design Thinking og normkritik for at skabe innovative, konkrete og holdbare løsninger på komplicerede udfordringer og problemer. Metoden er udviklet af Copenhagen Business School, CBS, og KVINFO, og den kan bruges på store og små arbejdspladser, i virksomheder, organisationer og institutioner. På denne side kan du læse mere om, hvordan du og din arbejdsplads kan bruge et GenderLAB til at skabe positive og rentable forandringer.

 

“Skab forandring og værdi.” GenderLAB forklaret på 1 minut og 17 sekunder:

 

 

Det får du ud af GenderLAB:

Kom med en udfordring. Gå hjem med en løsning

Bedre trivsel og bedre bundlinje: Brug et GenderLAB til at sikre begge dele med innovative værktøjer og kulturforandring.

 

 

Sådan fungerer GenderLAB:

Konkrete løsninger og kulturforandringer

Kombinationen af Design Thinking og normkritiske giver en unik mulighed for at skabe nytænkende og innovative værktøjer for kulturforandring.

 

 

Kom i gang allerede i dag:

Invester i mangfoldighed

Med GenderLAB skaber du positive forandringer både på individniveau, i din organisation og i samfundet. Det betaler sig.

 

 

Stregtegning af en mand med en tankeboble med fire mennesker i. I venstre side ses en taleboble med teksten "Diversitet".

Podcast om GenderLAB:

Sådan gør du din virksomhed agil og resilient

Deloitte brugte GenderLAB for at skabe en åben og rummelig virksomhedskultur. Hør om proces og resultat i denne podcast.